ΑΡΧΕΣ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 

Η βασική μας Αρχή στοχεύει στην προσφορά αξιόπιστων ασφαλιστικών λύσεων που μπορούν να παρέχουν στους πελάτες μας τη σιγουριά και το αίσθημα ασφάλειας που αποκτά κάθε άνθρωπος , ο οποίος είναι εξασφαλισμένος απέναντι στο αναπάντεχο του μέλλοντος.

Με διαβατήριο τη σωστή οργάνωση, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και το έμπειρο δίκτυο συνεργατών μας, η φιλοσοφία μας εστιάζει στη σωστή ενημέρωση και στην αξιόπιστη εκπροσώπηση που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας.


ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η εταιρία συνιστά τη νέα ανερχόμενη ασφαλιστική δύναμη στην Κρήτη. Στόχος μας είναι η παρουσία αξιόπιστου δικτύου πωλήσεων σε όλους τους νομούς και την ενδοχώρα του νησιού.

Για αυτό το λόγο ακολουθούμε μια στρατηγική ανάπτυξης με εκκίνηση το γραφείο του Ηρακλείου, που δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2010 και επεκτάθηκε σε μεγαλύτερο χώρο το Φεβρουάριο του 2013. Συνεχίζοντας, θέση πήραν τα αποκεντρωμένα υποκαταστήματα Αρκαλοχωρίου και Μοιρών Ηρακλείου καθώς και αυτό του Ρεθύμνου.

Η υλοποίηση του 4ετους business plan της εταιρίας για παρουσία έμπειρων ασφαλιστικών συμβούλων σε ολόκληρη την Κρήτη, ήδη έχει ξεκινήσει, με όραμα τη σύντομη επέκταση και στα γύρω νησιά.


ΚΑΡΙΕΡΑ 

Έχοντας συνδυάσει ένα αναπτυξιακό μοντέλο μέσα σε ένα φιλικό, σταθερό και ασφαλές περιβάλλον, προσφέρουμε την κατάλληλη ευκαιρία σε κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό χώρο, αλλά και σε κάθε νέο που αναζητά τα πρώτα του βήματα.

Παρέχοντας ξεκάθαρους παραγωγικούς και οικονομικούς όρους συνεργασίας, υποστηρίζουμε το δίκτυο συνεργατών μας για ενα απερίσπαστο παραγωγικό έργο. Βασικό μας μέλημα είναι η διαρκής επιμόρφωση και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού μας και για αυτό προσφέρουμε σε συνεχως, σεμινάρια, ημερίδες και προγράμματα επιμόρφωσης.

Με εχέγγυα τα παραπάνω, δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον επαγγελματικής εξυπηρέτησης, ασφάλειας, αισιοδοξίας και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.