ΣΕΒ: Τα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη επηρεάζουν τις επενδύσεις στη χώρα

34848D3F4EFDB0C42DB9B6F38010F83D

 

 

Οι επενδύσεις γίνονται στη χώρα αλλά όχι στο σημείο που θα θέλαμε, λόγω φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών που επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας κατά τη διάρκεια της ετήσιας έρευνας του συνδέσμου για το επιχειρηματικό περιβάλλον.

Συμπλήρωσε δε ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης αποκτά και η χώρα αποκτά και πάλι σταθερότητα που θα βοηθήσει στην προσέλκυση επενδύσεων.

«Βροχή» τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα ΙΧ

90c591e041e3b06de44651e20cdfd1a7 XL


Ειδοποιητήρια για την επιβολή προστίμου ύψους 250 ευρώ έλαβαν περισσότεροι από 1.150.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν με ανασφάλιστα αυτοκίνητα ή απλώς να κατέχουν ανασφάλιστα οχήματα
Και στην Κρήτη μετά από εκτεταμένη ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων που πραγματοποίησαν στις 6 Ιουνίου οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (A.A.Δ.Ε.) βρέθηκαν πολλοί ιδιοκτητες ανασφαλιστων οχημάτων.

Deal Insurance : H κορυφαία εταιρεία στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

deal insurance 2

H κορυφαία εταιρεία στο χώρο της Ασφαλιστικής Αγοράς, έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλη από την Deal Insurance!
Έχοντας ως στόχο την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, η Deal Insurance, συνδυάζει την ελευθερία των επιλογών που έχει ένα πρακτορείο, με την οργάνωση και το στρατηγικό – εκπαιδευτικό σχεδιασμό που χαρακτηρίζει τα agency.

Συνέντευξη Insurance Daily News

deal insurance

Το Ιnsurancedaily.gr στο πλαίσιο αφιερώματος με τίτλο «Επαρχία Αγάπη μου – Νομός Ηρακλείου» ήρθε σε επαφή με τους συνιδρυτές της εταιρείας Deal Insurance κ.κ. Μπορμπαντωνάκη & Θαλασσινάκη, ζητώντας τους να σκιαγραφήσουν την εικόνα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο νομό Ηρακλείου αλλά και να μας μιλήσουν για την Εταιρεία τους.