ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η αστική ευθύνη ως νομικός όρος, ορίζει τις περιπτώσεις που κάποιος προξενεί με πράξη, παράλειψη ή αμέλεια, σωματική βλάβη ή και υλικές ζημιές σε τρίτους που υποχρεούται να την αποκαταστήσει. Δεν οριοθετεί με σαφή τρόπο όμως τις απαιτήσεις που μπορεί να θέσει ο εκάστοτε λεγόμενος. Μια σειρά ασφαλιστικών πακέτων συμβαδίζουν και δίνουν λύσεις για τις σύγχρονες κοινωνικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις. Να σημειωθεί ότι ενέργειες που προέρχονται από δόλο είναι αδύνατο να καλυφθούν. Κατηγορίες προγραμμάτων:

• Επαγγελματική αστική ευθύνη: ιατρών-φαρμακοποιών-δικηγόρων-πολιτικών μηχανικών-λογιστών-tour operators-διαμεσολαβούντων-Ι.Κ ΚΤΕΟ
• Γενική αστική ευθύνη: εκπαιδευτηρίων-φροντιστηρίων-γυμναστηρίων-αθλητικών κέντρων-εστιατορίων-καφετεριών-κομμωτηρίων-κέντρων αισθητικής-κινηματογράφων-θεάτρων-εμπορικών καταστημάτων-σταθμών οχήματος (parking).
• Αστική ευθύνη εργοδότη: καλύπτει την ευθύνη σας ως εργοδότης και των αντιπροσώπων σας για εργασιακά ατυχήματα, σε υπαλλήλους που απασχολούνται στη επιχείρηση σας, για τις πέραν του ΙΚΑ υποχρεώσεις σας (άρθρο 657,658 α.κ) καθώς και ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης (άρθρο 936 α.κ).
• Αστική ευθύνη προϊόντος: Αν είστε κατασκευαστής εισαγωγέας ή έμπορος καλύπτεστε για αποζημιώσεις που θα υποχρεωθείτε να καταβάλετε σε τρίτους για σωματικές βλάβες/υλικές ζημιές που θα προκληθούν από τη χρήση ελαττωματικού προϊόντος


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

omadikes epixeiriseis     Ομαδικές ασφαλίσεις ζωής       nomiki prostasia     Νομική προστασία
oxima   Ομαδική Ασφάλιση οχημάτων   omadikes epixeiriseis   Ασφάλιση στελεχών επιχειρήσεων
astiki euthini small   Αστικής ευθύνης   pistwsewn epixeiriseis   Ασφάλιση πιστώσεων
oximatwn epixeiriseis   Ασφάλιση μεταφορών   kindunos epixeiriseis   Ασφάλιση κατά παντός κινδύνου